AVIS TAULETES: AQUESTA WEB S’HA DE VEURE AMB
LA TAULETA GIRADA EN DISPOSICIÓ HORITZONTAL.
+34 93 280 24 92
08 d'octubre del 2017

VIII Gala RFEN 2017

Volem felicitar a tots i totes les esportistes guardonades a la VIII Gala RFEN 2017, però en especial a les nedadores del nostre club!

La Paula Ramírez, la Berta Ferreras, l’Iris Tió, la Gigi Viladot, la Sara Levy i la Clara Basiana! A totes elles, MOLTES FELICITATS!

Aquí teniu el llistat de guardons que han obtingut:

* – Medalla extraordinària al mèrit esportiu a Berta Ferreras per la medalla de bronze en duet mixt lliure i equip lliure al Campionat Europeu Absolut 2016.

* – Medalla extraordinària al mèrit esportiu a Paula Ramírez per la medalla de bronze en equip lliure al Campionat Europeu Absolut 2016.

* – Medalla extraordinària al mèrit esportiu a Gigi Viladot per la medalla de bronze en equip lliure i combo al Campionat Europeu Júnior 2016.

* – Medalla extraordinària al mèrit esportiu a Iris Tíó per la medalla de bronze en duet lliure i combo al Campionat Europeu Júnior 2017.

* – Insígnia d’or per Clara Basiana i Sara Levy.

* – Medalla de serveis distingits a esportistes per actuacions internacionals (categoria de plata 2016) per Paula Ramírez.

* – Medalla de serveis distingits a esportistes per actuacions internacionals (categoria de bronze 2016) per Paula Ramírez.

* – Medalla de serveis distingits a esportistes per actuacions internacionals (categoria de bronze 2017) per Berta Ferreras.

Us animem a totes a seguir treballant per la sincro!

 

15 de juliol del 2024

Últim CESP de la temporada pels equips Aleví i Infantil

Temporada acabada pels nostres equips Aleví i Infantil. Emocions contraposades davant un reglament implacable que en categoria infantil no... llegir més
09 de juliol del 2024

Terceres al Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu!

El nostre Equip Absolut i Júnior tanca la paradeta fins a la propera temporada. A Oviedo, al Campionat d’Espanya... llegir més
veure més notícies
AMB EL SUPORT DE:





EMPRESES PATROCINADORES I COL·LABORADORES:
Adreça
Carrer dels Esports, 8
08017 Barcelona
Telèfon

+34 93 280 24 92
E-mail