AVIS TAULETES: AQUESTA WEB S’HA DE VEURE AMB
LA TAULETA GIRADA EN DISPOSICIÓ HORITZONTAL.
+34 93 280 24 92
26 d'abril del 2021

El Kallípolis triomfa a la 1ª Jornada de Copa Catalana!

Els nostres grups de Copa Catalana s’han estrenat de la millor manera possible a la 1ª jornada de la Copa Catalunya Open!!!

Els equips Butterfly i London, en la categoria III (nascudes a partir del 2005 i posterior), i Minerva i Oceanita en la categoria II (nascudes a partir del 2006, 2007, 2008 i posterior) s’han estrenat l’activitat competitiva aquesta temporada, ahir diumenge 25 d’abril a Lloret de Mar.

Ha sigut una jornada inoblidable a la Piscina de Lloret de Mar i tots els equips han donat el millor d’ells mateixos. Moltes felicitats noies!

Categoria II:

  • Or per les Oceanita
  • Sisè lloc per les Minerva

Categoria III:

  • Plata per les Butterfly
  • Bronze per les London

A la competició de la categoria III, l’equip del CN Granollers ha guanyat ocupat la part més alta del podi i en categoria II el CN Sabadell, que ha estat segon, i el CN Lloret i el CN Sabadell que han empatat en tercer lloc.

Al següent enllaç podeu consultar tots els resultats de la competició.

Ens retrobarem novament a Lloret de Mar per la jornada de duets i combos el proper 30 de maig. Us seguirem de ben a prop!

Butterfly  

   

   

15 de juliol del 2024

Últim CESP de la temporada pels equips Aleví i Infantil

Temporada acabada pels nostres equips Aleví i Infantil. Emocions contraposades davant un reglament implacable que en categoria infantil no... llegir més
09 de juliol del 2024

Terceres al Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu!

El nostre Equip Absolut i Júnior tanca la paradeta fins a la propera temporada. A Oviedo, al Campionat d’Espanya... llegir més
veure més notícies
AMB EL SUPORT DE:





EMPRESES PATROCINADORES I COL·LABORADORES:
Adreça
Carrer dels Esports, 8
08017 Barcelona
Telèfon

+34 93 280 24 92
E-mail